UPSS i Nezadovoljne Nišlije dale podršku protestu „Ne da(vi)mo Beograd“

Udruženje predsednika skupština stanara iz Niša i neformalna grupa nezadovoljne Nišlije juče su dali podršku skupu „Ne da(vi)mo Beograd“. Ovaj protest organizovan je povodom smrti čuvara objekata u delu Beograda Savamala gde su pre više od mesec dana došle osobe s fantomkama i bagerima porušile neke od njih, a da se do danas ne zna ko je to učinio.

upss prava slika
foto: UPSS

Pored toga št se dogodilo u Savamali zbog koga je organizovan protest, pobuna naroda je bila i zbog medijskog mraka u Srbiji“, saopštio nam je Milosav Jukić, jedan od članova udruženja.

Juče je u Beogradu održan protest u organizaciji pokreta NE DA(VI)MO BEOGRAD, na kome su prisustvovali i predstavnici UPSS-a i Nezadovoljnih Nišlija i na kome se Prof.dr.Djokica Jovanović u ime udruženja i naše delegacije obratio okupljenima. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Beogradjanima na gostoprimstvu i da im poželimo uspeh u odbrani svoga grada, isto onako kako ga i mi branimo već 15 meseci, od raznoraznih secikesa, otimača, lopova i umišljenih funkcionera, saopštilo je udruženje.
M.S.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *