UPSS organizuje tribinu “Električna energija – javno dobro ili monopol”

Udruženje pokreta slobodnih stanara poziva građane na tribinu pod nazivom “Električna energija – javno dobro ili monopol” povodom problema koji su nastali sa Elektrodistribucijom. Tribina se održava 25. avgusta u prostorijama Mesne zajednice “Božidar Adžija” sa početkom u 18 sati.

arhivska fotografija

Na tribini će govoriti Jovan Jovanović i Profir Živković iz Centra za zaštitu potrošača FORUM, Niš, dopisnica lista Danas Zorica Miladinović i predsednik UPSS-a Saša Kostić. Teme tribine su problemi sa brojilima, isključenja struje, dugovanja građana i celokupan način poslovanja EPS-a.
Iz UPSS-a pozivaju građane da se upoznaju sa svojim pravima, preventivnim ponašanjem, ali i da daju predloge za rešenje problema.

Udruženi pokret slobodnih stanara 31. Avgusta organizuje još jednu tribinu pod nazivom “Građain – pod udarom sistema”. Skup će se održati na amfiteatru na keju sa početkom u 18 sati. Pored predstavnika UPSS-a najavljeno je prisustvo predstavnika Asocijacije Ne da(vi)mi Beograd, grupe građana Lokalni front iz Kraljeva, kao i Policijskog i Vojnog sindikata.

D.V.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *