Uskršnji koncert „Zlatnih pčelica“ propraćen bučnim aplauzom

Hor Zlatne pčelice je u ime vaspitača i JPU „Pčelica“ pesmom poslao najlepšu poruku za Uskrs. Mališani su sinoć, u četvrtak održali uskršnji koncert u sali Simfonijskog orkestra. „Pčelica“ u svojim vrtićima brine o 6.000 dece.

Piju pi, piju pi, pijučemo veseli..pijukali su srećni i veseli pilići hora Zlatne pčelice.

Ovacije i aplauzi ispunili su salu Niškog simfonijskog orkestra kojim su nagrađeni horisti JPU Pčelica. Grandiozni uskršnji koncert hora Zlatne pčelice je završnica svih uskršnjih aktivnosti koje su organizovali vaspitači u 26 vrtića.

Ponosna sam na naše vaspitače, jer znaju da prepoznaju sposbnosti deteta i izvuku najbolje iz njih. Proteklih mesec dana mi smo u vrtićima imali razne aktivnosti na temu Uskrsa. Na ovom prelepom koncertu, koji je završnica svega toga, uživali smo svi. Ponosna sam na ove piliće koji su dorasli svakom zadatku koji im se postavi“, izjavila je direktorica JPU Pčelica Svetlana Mitić. Pčelice će kratko odmarati, a onda se spremaju za nove manifestacije.

Kostimirani mališani otpevali su 11 pesama pod dirigentskom palicom Ivane Đurđanović Filipović. Na klaviru ih je pratio Bojan Mladenović, sa Fakulteta umetnosti u Nišu, a pevačka podrška bio im je glumac Stefan Mladenović.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *