Užas: Otrovane mačke leže mrtve na asfaltu u Mokrančevoj ulici

Otrovane, mrtve mačke kod okretnice u Mokranjčevoj ulici u Nišu navele su suze pojedinoj deci koja se na tom prostoru često igraju8 s njima. Deci su juče roditelji okretali glavu da ne gledaju ovaj užasan prizor.

Tu između tih zgrada broj 90 i 94 postoji veliki broj predškolske i školske dece koji se tu igraju. taj nazovi građanin koji je bacio otrov verovatno je hteo da otruje pse lutalice koji se ponekada vide tu, ali retko, pošto tu nema nikakve hrane. Ovako neodgovorni postupci pojedinaca dovode u opsanost i najmlađe stanovnike ovog naselja jer i oni mogu doći nesvesno u kontakt sa tim otrovom – objašnjava nam jedan od stanara ovih zgrada, P. Zlatković.

On kaže da se i ranije dešavalo da „neko“ baca otrov za pse, ali nikada mrtve životinje nisu viđene na ulici. On takođe apeluje na nadležne da se prionu na istragu ko je ovo učinio?

Ostale komšije ne žele da se slikaju, ali razmišljaju, šta ako nije bačen otrov?

Ne smemo ni da razmišljamo da li su životinje uginule zbog nekog drugog razloga? Šta su progutale, udahnule… Mi ovde nemamo korpe za otpatke, nemamo u blizini neku preradu mesa i samo možemo da nagađamo, a nadležni bi time trebali da se bave – kažu oni.

Komšije ne mogu da pretposdtave ko je bacio otrov (ako je neko bacio) jer uglavnom u ovom delu grada živi miroljubiv komšiluk.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *