Uznemireni građani zbog „sačekuše“ u naselju Šećer mala

„Sačekuša“ u najmirnijem delu Niša, Šećer mali gde je sinoć oko pola devet ubijen muškarac S.D.(45) zvani Pigma, uznemirila je sve stanovnike ovog kraja, a prema nekim navodima, ubijen je sa 14 metaka u glavu.

Svi veći mediji u Srbiji su naveli da se radi o S.D., ali se taj podatak mora uzeti sa rezervom i ostaviti nadležnim organima da saopšte jer u zvaničnoj dokumentaciji Hitne medicinske pomoći se navodi da je u kolima zatečeno beživotno telo, ali pod inicijalima R.S.(mada se može pretpostaviti da su to inicijali imena s lažnog pasoša) – saznaje Građanin. Medicinski stručnjaci kažu da će obdukcija, ipak, doneti validne podatke jer su neki pod znakom pitanja kao taj, na primer, da je pogođen sa 14 metaka, a što je sinoć prepričavano na licu mesta i što je u tom stanju teško prebrojati.

 

ubistvo
foto: građanin.rs

Kako saznajemo ubijeni je pokušavao da se uparkira u dvorište u Milentijevoj ulici kada je iz mraka izašao ubica i pucao. Za sada nije poznato oružje iz koga su ispaljeni hici.

Prema pisanju Južnih vesti ubijeni Nišlija je živeo u Holandiji i u Nišu je imao lažan pasoš. Za sada je nejasno da li je Milentijevoj ulici u Nišu odseo kod svog rođaka ili je samo svratio. Prema pisanju medija on je navodno bio na holandskoj poternici.

Sama atmosfera je sinoć na licu mesta bila sablasna. Vrvelo je od policije i novinara, a iz nekog razloga su svi pa i radoznale komšije, šaputale dok pričaju u neverici da se to dogodilo u njihovom kraju. Komšije su kazale da su čule pucnje. Na teritoriji grada se vrši opsežna potraga za napadačem, a sam događaj podseća na već zaboravljene devedesete godine prošlog veka, kada su ovakve tragedije bile česte.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *