Vaterpolisti Zvezde se „otrovali“ hranom u Beogradu pa došli u Niš

Vaterpolisti Crvene Zvezde ništa nisu jeli u niškom hotelu već su stomačne probleme zadobili konzumirajući hranu u Beogradu, rekao je za Građanin direktor Infektivne klinike u Nišu, Žarko Ranković. Za sada je poznato da su se sedmorica vaterpolista „otrovala“ od bakteriološki neispravne hrane.

vk-cz
foto: Zvanična FB prezentacija VK Crvena Zvezda

Na kliniku su se javila dvojica momaka koje smo odmah pregledali i pušteni su uz određenu terapiju. Oni jednostavno u Nišu nisu ništa jeli, već su u Beogradu pojeli neku hranu čiju ispravnost bi trebalo ispitati – rekao je Ranković.

Vaterpolisti Crvene zvezde su zbog završnih utakmica Kupa Srbije doputovali u Niš, a tri puta u dva dana javljali su se Hitnoj pomoći zbog stomačnih problema.

Najpre su pre dva dana lekarsku pomoć zatražila dvojica igrača, juče u toku prepodneva njh sedmorica, i sinoć nakon utakmice takođe sedmorica“, rekao je agenciji Beta dežurni lekar Hitne pomoći Saša Milutinović.

On je rekao da su vaterpolisti u Hitnoj pomoći dobili infuzionu terapiju sa lekovima, nakon čega su upućeni na Infektivnu kliniku da bi se utvrdio uzrok mučnine i drugih stomačnih tegoba koje imaju.

Vaterpolisti Crvene zvezde danas igraju finale na bazenu „Čair“ od 16.45 boriti sa Partizanom, a za pobednika Kupa Srbije.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *