Veselinović: Željku Mitroviću oduzeti nacionalnu frekvencu za rad TV „Pink“

Protest „Niš bez straha – #1 od 5 miliona“ održan je u Nišu u petak gde su govorili Savo Manojlović, predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitost, Željko Veselinović iz sindikata Sloga, kao i predsednik pokreta Levica Srbije Borko Stefanović.

Očigledno da su uvideli neke greške iz poslednjih akcija u Beogradu tako da su sva trojica pozvali na nenasilnu i mirnu borbu protiv aktuelnog režima. Svako pojedinačno je pozvao sve Nišlije da dođu 13. aprila u Beograd gde će blok Savez za Srbiju pokušati da brojnošću pokaže vlastima da moraju da oslobode medije i da raspiše izbore.

Poniženje je da vlast vama Vučić pokazuje jedan običan kabl i da vama koji ste imali Elektonsku industriju pokazuje to kao poslednju reč tehnike. za sutra smo zakazali okupljanje ispred Televizije „Pink“. Obećavamo da će toj televiziji i njenom vlasniku Željku Mitroviću biti oduzeta nacionalna frekvenca za rad jer je taj mediji huškački – rekao je Veselinović na protestu.

Stefanović je napomenuo da se vlast bavi samo zamenom kocki na pločnicima i sličnim radovima jer su tenderi namešteni i većina para od tih poslova odlazi u privatne džepove. On je rekao da vrh Srpske napredne stranke po zvaničnoj statistici ima 500 milionera.

Posle govora, demonstranti su prošetali do Palilulske rampe gde su ukazali na problem pružnih prelaza u Nišu i lošu bezbednost.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *