Vlada u senci Demokratske stranke predstavlja platformu „Niš zaslužuje bolje“

Vlada u senci Demokratske stranke predstaviće svoju Platformu pod nazivom „Niš zaslužuje bolje“ 10. juna s početkom u 18.30 sati u velikoj Sali Gradske skupštine u Ulici Nikole Pašića 24.

DS Nis1

Prisutni „ministri“ će sa pažnjom saslušati sve sugestije, kako bi, zajedno sa građanima, došli do najoptimalnijeg, odmah primenjivog i održivog rešenja za narasle probleme koji su unazadili sve što je do 2012. godine započeto i uspešno rešeno u svim oblastima gradskog života, navodi DS Niš.

Prezentaciji će prisustvovati članovi Vlade u senci koja već nekoliko meseci aktivno radi na iznalaženju adekvatnih odgovora na sva nerešena pitanja u zemlji.

  • prof.dr Dragoslav Šumarac, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture
  • dr Srboljub Antić, ministar finansija
  • prof.dr Nada Dragović, ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine
  • dr Slobodan Milosavljević, koordinator ekonomskih resora Vlade u senci DS

Polazeći od osnovnih principa Strategije razvoja grada Niša u periodu od 2009 – 2020. godine, koja je usvojena u mandatu Demokratske stranke i koja obuhvata celokupnu složenu materiju razvoja grada sa njegovom okolinom, Gradski odbor Demokratske stranke i dalje stoji na stanovištu da grad Niš ima sve predispozicije da postane centar regiona i njegov glavni pokretač. Imajući pred sobom tu viziju, sa realnim pretpostavkama održivog razvoja, Demokratska stranka ima čast i zadovoljstvo da javnosti predstavi Programsku platformu “Niš zaslužuje bolje”, kojom precizno definiše sve mogućnosti razvoja grada Niša u svim njegovim segmentima. Ne pristajući na opcije koje gradu i njegovim žiteljima nudi aktuelna vlast, a koje se svode na reči “ako”, ukoliko”, “možda” i “kad”, Demokratska stranka u Nišu,kao društveno odgovorna stranka, Nišlijama nudi konkretna rešenja kroz konkretne odgovore na sva goruća pitanja, ali i otvara perspektivu razvoja u dalekosežnom smislu – navodi se u najavi ovog zasedanja.

Gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *