Vranjanac, ragbista niškog Radničkog ušao u „Survivor“

Stefan Arsić iz Vranja koji trenutno živi i radi u Nišu, novi je takmičar domaće verzije, svetski popularne TV emisije „Survivor”, koja se emituje na TV Nova S. Stefan je ujedno i jedini južnjak u ovom takmičenju, pa kako i sam kaže nada se da će dobro predstaviti svoj jug.

Stefan, prvi Vranjanac koji učestvuje u Survivor-u, studirao je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu, a nakon studija počeo je da radi kao personalni trener. Ragbi igra preko 10 godina, trenutno igra za Ragbi 13 Klub Radnički Niš, a takođe je i reprezentativac Srbije.

U svom predstavljanju u vreloj Dominikanskoj Republici, Stefan je rekao da se nada da će u lepom svetlu predstaviti jug, kao i svoj tim crvenih. On se odmah oprobao u igrama i od dva duela odneo jednu pobedu.

„Ja nisam neko ko pravi planove, puštam da mi se život dešava. Videćemo šta će da bude jer mislim da smišljanje strategije i nema nekog smisla“ – rekao je Stefan.

 „Survivor“ je međunarodna rijaliti-takmičarska franšiza proizvedena u mnogim zemljama širom sveta. Sadrži grupu takmičara koji borave na izolovanoj lokaciji, gde moraju sebi da obezbede hranu, vodu, vatru i sklonište. Takmičari se takmiče u izazovima za nagrade i imunitet od eliminacije. Kako takmičenje napreduje, dešavaju se eliminacije sve dok ne ostane samo jedan takmičar koji postaje pobednik i osvaja nagradu.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *