Vrhunac vandalizma: Kamenovali redom izloge praznih lokala (foto)

U ulici Vojvode Mišića broj 60-62 u Nišu, grupa maloletnika je pre nekoliko noći „krenula“ redom i polomila nekoliko izloga praznih lokala. „Rafalom“ kamenica izbezumili su stanare zgrade nižih spratova jer su polomili nekoliko desetina kvadratnih metara debelog stakla.

kamenovani iyloyiStanari su se baš prepali jer je tom prilikom, u gluvo doba noći, buka bila preglasna, a stanari su je okarakterisali rečima „čulo se kao da se ruši zgrada“.

slomljeno staklo1Polomljena stakla, moguća su opasnost za građane, dok prolaze tik uz ovaj objekat koji se nalazi u neposrednoj blizini Doma zdravlja, i treba ih što pre ukloniti, kako ne bi došlo do ozbiljnih povreda, zbog oštrih ivica sa okvira izloga i komada stakla koji još uvek nisu uklonjeni.

slika zgrade1

Unutrašnjost lokala pretvorena je u pravu deponiju gde mnogi sugrađani vrše fiziološke potrebe, skladište delove starog nameštaja i odlažu smeće.

Izvor: Radio banker

1 Comment

  1. Hahah…..To minimum mesec dana ako ne i 2 meseca tako stoji. Mada kasnite malo novinari. A drugo: „Stanari su se baš prepali jer je tom prilikom, u gluvo doba noći, buka bila preglasna, a stanari su je okarakterisali rečima „čulo se kao da se ruši zgrada“.“ Malo se „filuju“ vesti. Po ovim zgradama jeste da zive stari stanari ali od nekoliko polomljenih stakala(posto je vecina polomljena pre nekoliko meseci) da se „rusi zgrada“ van svake pameti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *