Vučić: „Iš iz Niš“ nije pristojna parola

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da očekuje veliki broj pristalica na otvaranju fabrike „Leoni“ u Nišu 25. aprila, ali je komentarisao i parolu „Iš iz Niš“ koju je ocenio kao nepristojnu.

On je potvrdio danas da će u Nišu komentarisati nastojanja Vlade Srbije da se aerodrom Konstantin Veliki prepiše državi zbog čega će Inicijativa „Ne damo niški aerodrom“ istog dana održati veliki protest na Trgu kralja Milana u 18 sati.

Građani razumeju da to nije borba za građane Niša. Kako da se borite za Nišlije sa onima koji su sve fabrike zatvorili, sve rasprodali budzašto? Idem da razgovaram sa ljudima koji nisu isplaćeni 10-12 godina, da pokušamo da nađemo neki modus isplate. I sad će meni da kažu ‘iš’ oni koji su im te pare ukrali. Ime mi je Aleksandar, ne odazivam se na ‘iš’. Ako građani misle da treba to da ostane Nišu, ja se slažem sa građanima, samo da čujem šta misle oni, a ne neki Janković, Živković, Jeremić ili ostali. U Niš idem sa ponosom da otvorim jednu od fabrika koju oni nisu mogli ni da sanjaju i očekujem veliku podršku građana tamo“, rekao je danas medijima.

Podseća i da je JAT propao i da su svi koji danas o njemu govore učestvovali u njegovom uništenju.

Er Srbija je neuporedivo bolji prevoznik. Važno je to i za brendiranje zemlje i njenog avio-prevoznika. Voleo bih kada Etihad ne bi napustio Er Srbiju i nadam se da neće. Neumesno je porediti JAT iz poslednjih godina kada su ga nemilice uništavali. Etihad mi je rekao da ostaje, ali ako i odluči da ode, Er Srbija će nastaviti da jača i biće jača nego ikad“, rekao je on.

gradjanin.rs

4 Comments

  1. Pa dobro bre Vučiću, dokle više ćeš da prozivaš neke druge koji su uništili,ovo ili ono,pa ti si predsednik države koga si uhapsio ili izdao nalog da se neko uhapsi.Kako to da za VAS, sa vlasti ne postoje zakoni i dokazi a za sirotinju (radnike, seljake)uvek ima dokaza.Kako to da Vlahović nije kriv za pljačkaške privatizacje, koje stalno spominješ a niko nije uhapšen zbog toga, a ti sa tim istim čovekom sediš na Kopaoniku kao sa nekim Velikim Stručnjakom i verovatno učiš kako se to uništava i pljačka imovina, država i ostalo.

    1. @Miki : Nema on da uči kako se „uništava i pljačka imovina, država i /ništa nije/ OSTALO ! On to odlično zna – napamet!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *