Vučić: Protest u Nišu je najtupaviji koji sam u životu video (VIDEO)

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić nazvao je u Dnevniku RTS(16:25) proteste građana „Ne damo niški aerodrom“ u Nišu „najtpavijim protestima“ i rekao da ih ne bi shvatio ni kada bi bio „najgluplji čovek na svetu“. On je u svom dugom (22 minuta) govoru čak optužio Nišlije za separatističke ideje.

Predsednik Vučić je napomenuo da je Niš u odnosu na ranije dobio mnogo. Naveo je Klinički centar u Nišu „kakvog nema ni Beograd“, zaobilaznice, puteve prema Sofiji i Solunu, koridore koji se grade. U svom obraćanju, očigledno je pomešao politiku i potrebe grada Niša.

Idem tamo da otvorim fabriku Leoni. Kako da ne idem. Mi smo izlečili Niš. Šest fabrika je otvoreno. Dug je smanjen. Ovde nešto što je državna svojina prelazi u državnu svojinu. Vi hoćete da pomognete, a oni hoće da idu kod onog koji nema para. Ljudi misle da sam se šalio, ako Niš neće da ulažemo, mi ćemo da ulažemo u Moravu… – ispričao je Vučić.

Klinički centar u Nišu se gradi od kredita koji je Vlada Srbije podigla kod Evropske investicione banke 2011. godine za izgradnju kliničkih centara u u četiri najveća grada u Srbiji.

M.S.

5 Comments

  1. Bivši huligan Crvene Zvezde živi u Matriksu i vrlo je sujetan….Lepo bi bilo da se posveti uvođenju kanalizacije u Ripanj i Pinosavu kako je već obećao svojim sugrađanima…A neka vodi sa sobom svoje poltrone iz Niša

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *