Vučićevu konvenciju u Nišu pratio veliki broj pristalica s juga Srbije (foto)

Veliki broj pristalica koji nisu iz Niša, pratili su današnju konvenciju Aleksandra Vučića, premijera i predsedničkog kandidata u ovom gradu koja je održana u hali „Čair“ pred oko 4.000 ljudi.

Printskrin: Facebook/vucicaleksandar

Oni su došli autobusima blizu hale, da bi se kasnije parkirali na prostoru parkinga Elektronske industrije, nekadašnje garaže „Niš ekspresa“ i na još nekim lokacijama. Sve društvene mreže su „pune“ slika pristalica koje su došle u Niš.

Vučić je na početku bio dočekan uz aplauze i uz euforiju, a pre njega je pričao Ivica Dačić.

Hvala vam što se okupilu u ovolikom broju i hvala vam što ste izdržali sve napade. Mi Srbiju mržnje nećemo da prihvatimo. Ne ljutite se na njih što mrze, to njih izjeda. Razlika između nas i njih je što smo spremni da saslušamo tuđe mišljenje i što politiku mržnje nećemo da prihvatimo. Svi oni kad se zajedno skupe ne mogu toliko naroda da okupe i to dovoljno govori šta je to šta narod i građani misle. Naš je cilj da uradimo sve da Srbije bude stabilna. Ne nasedajte na provokacije. Pustite ih na miru, jer Srbiju ne mogu da pobede. Svi koji ne izađu na izbore glasaju za njih, glasaju za povratak Srbije unazad – rekao je Vučić i poručio protivnicima da će će ponovo da izgube na izborima.

On je na kraju rekao da će uskoro imati razgovore sa predsednikom Rusije, Vladimirom Putinom.

gradjanin.rs/telegraf.rs

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *