Zajedno: Da li imate trunku sramote?

Dok građani grcaju u siromaštvu, niški funkcioneri dodeljuju sami sebi novac i dižu granicu bezobrazluka na viši nivo. Oštra reakcija na najavljenu novčanu pomoć niškim funkcionerima došla je i iz koalicije Zajedno.

Kada pomislite da ne može dalje, niški naprednjački funkcioneri na vlasti pomere granicu bahatosti i bezobrazluka i dodele sami sebi 40 hiljada dinara kako bi lakše prevazišli predstojeću energetsku krizu“, komentarišu u ovoj koaliciji i dodaju da „dok većina građana na jugu Srbije grca u nemaštini, krpi kraj sa krajem boreći se za goli život, dok prima zaradu sa dodatkom do minimalnog ličnog dohotka, funkcioneri u gradu na Nišavi sa primanjima od po 100 i više hiljada doneli su još jednu sramnu odluku i po ko zna koji put gurnuli ruku u džepove svih, već siromašenih, građana Niša.“

Plan za prevazilaženje negativnog uticaja energetske krize je neophodan za sve građane Niša, za sve radnike i sve seljake, a ne samo za podobne funkcionere, kojima je bitna jedino topla stolica na kojoj sede, koji nemaju više trunku sramote, a ni obraza! Zato u koaliciji Zajedno postavljaju pitanje građanima:

Kakav će uticaj predstojeća energetska kriza imati na vas i vaše porodice?

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *