Zapaljen auto aleksinačkom novinaru

Dušanu Ostojiću, stomatologu i novinaru aleksinačkog portala www.aleksinac.net i www.proverenavest.info zapaljen je automobil „Ševrolet kalos“ sinoć oko 23,30 sati ispred zgrade u kojoj stanuje.

Krivca ili više njih u zgradi dvorišpta niko nije primetio. Ostojić je poznat u Aleksincu kao čovek koji je otkrivao poslednjih godina brojne sumnje u malverzacije tako da je pitanje ko se osmelio na ovakav čin.

Policija je zaista profesionalno uradila svoj posao. Konstatovano je da je benzin poliven sa strane vozačevog sedišta, a nađene su i šibice kojim je to učinjeno. ne mogu da tvrdim ko je to uradio, ali smatram da je to u vezi sa tri teme koje sam pisao u poslednje vreme. To su seča stabala u glavnoj ulici u Aleksincu, otkaz ribočuvaru i krađa beba. Nekako su u sve tri teme su iste povezane ličnosti tako da imam utisak da su oni naručioci paljenja mog automobila, mada pre okončane istrage zaista profesionalnih policajaca koji su izvršili uviđaj, ne može se ništa tvrditi sa sigurnošću – priča Ostojić.

On kaže da u trenutku paljenja automobila njegova porodica nije bila u opasnosti kao i da mu ranije nije prećeno telefonom ili na neki drugi način,

M.S.

Foto: privartna arhiva

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *