Završen šesti turnir u malom fudbalu „Amater liga 2017“ (FOTO)

Za vikend je na terenu osnovne škole „Učitelj Tasa“ završen šesti po redu turnir u malom fudbalu „Amater liga 2017“. Ove godine je kao i ranijih, veliki broj kvalitetnih ekipa prihvatilo učešće, pa se tako 12 timova kroz ligaški deo gotovo tri meseca  borilo za ulazak u samu završnicu takmičenja.

Po prvi put se od osnivanja Amater lige dogodilo da jedna ekipa drugu godinu uzastopno osvoji epitet najboljeg. To je uspelo ekipi Novajlije (zvanični KMF Radnički) koji su u jako uzbudljivom i dinamičnom finalu bili bolji od ekipe Štrumfova 2:1 (1:0).

U duelu za treće mesto Pesovci su bili bolji od Kujinih tigrova 3:1 (2:1).

Pored pehara, medalja, majica i novčane nagrade za najbolje, dodeljena su i ostala priznanja igračima i ekipama i to u sledećim konkurancijama:

  • najbolji strelac turnira – Nenad Veljković (Novajlije)
  • najbolji golman turnira – Nemanja Đorić (Štrumfovi)
  • fair play ekipa – ekipa SILA
  • posebna nagrada za pet godina učešća na turniru – ekipa LUCKY STRIKE

Još jedna uspešna sezona je za nama, Tri meseca kvalitetnog futsala,preko 70 utakmica i pune tribine su dokaz da je turnir i ove godine ispunio očekivanja i da su Nišlije željne ovakvih i sličnih manifestacija. Mi ćemo se i na dalje truditi da celokupna organizacija protekne na vrhunskom nivou, ali očekujemo i da grad konačno stane uz turnir i da u što skorijem periodu postane jedan od najjačih i najznačajnijih u ovom delu Srbije, što svakako grad Niš zaslužuje – rekao je glavni organizator turnira, Željko Đonić.

Gradjanin.rs

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *