Naisa poražena u poslednjoj sekundi od Železničara u Nišu

Naisa nije uspela da dođe do novih bodova pošto je u Nišu, golom  Dunje Tabak u poslednjoj sekundi poražena sa 30-29 (14-13).

Povela je Naisa na utakmici sa 1-0, ali, kako se ispostavilo, to je  bilo jedino vođstvo Naise na večerašnjoj utakmici.

Ekipa iz Niša jurila je rezultat tokom celog meča, a u samom finišu imala je i priliku da potpuno preokrene utakmicu, ali se to nije dogodilo. Promašen je sedmerac, a Dunja Tabak je uspela da bude brža ode sirene i da donese svom timu pobedu, a sebi epitet igrača utakmice.

Bio je tim iz Niša u konstantnom zaostatku, ali je nošen podrškom sa tribina sve vreme bio u meču. Železničar je u dosta navrata 3 gola prednosti, ali nikako nije uspevao da prelomi utakmicu.

Trener Naise Slavko Krnjajac pokušavao je da na svaki način pokrene svoju ekipu, ali je bez nedovoljno oporavljene Jelene Knežević to zaista bilo teško. Mučila se Naisa u većem delu susreta. Očigledno je plaćen danak povredama, jer je nekoliko igračica bilo rovito, ali su stisnule zube i ostavile srce na terenu.

Sa druge strane, priznanje bi trebalo odati i aktuelnim šampionkama koje ni u jednom momentu nisu izgubile glavu. Zadavale su dosta problema Naisi “brzim centrom” i mora se priznati, nisu slavile nezasluženo, mada ne bi bilo nezasluženo i das u bodovi otišli na drugu stranu.

Železničaru se vratilo za izgubljene bodove u poslednjim momentima na nekim prethodnim utakmicama, ali nije baš moralo protiv Naise. Železničar sada ima  4 boda više u odnosu na Naisu, ali, ako je za utehu, Naisa je sačuvala bolji skor u međusobnim duelima, jer je u prvom delu prvenstva slavila sa 2 gola prednosti.

Tim iz Inđije se tako priključio gornjem delu tabele, a Naisi ostaje da već za nekoliko dana potraži bodove u Novoj Pazovi.

ŽRK Naisa / Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *