Đorđe Teodorović preuzeo Naisu

Đorđa Teodorovića, stručnjak koji je mušku juniorsku reprezentaciu Srbije doveo do bronzane medalju na nedavnom Evropskom prvenstvu u Portu u predstojećoj sezoni će prdvodit Naisu.

Iako je bila najavljena dugogodišnja saradnja Đorđa Teodorovića i muške rukometne eipe Železničara iz Niša ipak do nje neće doći. Iako se znalo da će Želja u niži rang ipak se očekivala veća podrđka grada Niša. Kako je budžet kluba drastično smanjen, Teodorović je odlučio da ipak dođe u Niša, ali u ekipu Naise.

Velika želja Teodorovićeva je bila da se vrati u Niš, koji mu je, tokom dvogodišnjeg rada u Železničaru (2019-2021) prirastao srcu. Neće mu nedostajati ni iskustvo u radu sa ženskim ekipama, jer je čak osam godina bio trener rukometašica u dva norveška kluba.

On će na klupi naslediti Živojina Maksića koji je u prethodnoj sezoni predvodio Nišlijke do petog mesta na tabeli. Maksić je nedavno u tandemu sa Lubomirom Obradović predvodio selekciju Zelenortski ostrva na Prvenstvu Afrike za muškarce, gde su ostvarili neverovatan uspeh osvajanjem srebrne medalje i plasman na Svetsko prvenstvo. Ubrzo je treneru Maksiću stigla i primamljiva ponuda iz Izraela, pa je u dogovoru sa predsednikom Naise Milošem Stojanoviće napustio Niš, a upražnjeno mesto popunio je Teodorović.

ŽRK Naisa

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *