DS: Niš čeka demokrate!

– Tri i po godine od izlaska Demokratske stranke iz vlasti u Nišu i Niškim opštinama došlo je vreme da se svedu računi i da se zapitamo, šta je ova vlast uradila za građane Niša. Tri i po godine slušamo da su nasledili katastrofalno stanje i sada mi postavljamo pitanje. Kako nazvati trenutno stanje? Kako nazvati stanje u kome je GO Pantelej na 159 mestu u Srbiji po visini zarade a samo pre dve godine je i GO Niška Banja bila poslednja u Srbiji po visini zarade, saopšteno je danas na konferenciji za novinare Demokratske stranke.

Konferencija-DS

Mića Jevtić, potpredsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu se zapitao šta je uzrok ovakvom stanju u Gradskim opštinama i kako zaustaviti dalje urušavanje opština?

-Sa ovom vlašću Gradske opštine su dovedene do besmisla, jer se sva sredstva od 2012 godine do danas troše na plate zaposlenih i članova bezbrojnih komisija. Ono malo novca što preostane koristi se za službena putovanja i kafanske usluge. Zbog toga i ne čude sve brojniji zahtevi da se Gradske opštine ukinu. Svedoci smo da nema razvojnih projekata, nema komunalne izgradnje, nema projekata kojima bi se pomogao razvoj poljoprivrede kao što je to rađeno do 2012.godine.Najbolji primer je Somborski bulevar koji je od 2008 godine do 2012 godine urađen 90% i 100% plaćen, a ova vlast nije bila u stanju ni da radove privede kraju.Suvišno je pitati koji je bulevar izgrađen od 2012 godine do danas. Sve očiglednije je da se ova vlast nije snašla i da Niš čeka Demokrate koji neće moći da krenu od 2016 godine, već ćemo morati da se vratimo u 2012 godinu kada je sve u Nišu stalo- rekao je Jeftić.

gradjanin.rs

4 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *