Dvostruko ubistvo posle „sačekuše“ u Nišu

klasičnoj „sačekuši“ danas u Ulici Ivo Lole Ribara oko 11,00 sati, ubijen je Žarko Savić (33) dok je ranjenji Aleksandar Barjaktarević (35) podlegao povredama od ranjavanja u Kliničkom centru u Nišu.

foto: gradjanin.rs

Ovo je do sada nezabeležen slučaj ubistva tokom prepodnevnih časova u Nišu. Ubistvo se dogodilo ispred kafića „Pandora“ usred bela dana.

Policija još uvek utvrđuje okolnosti pod kojima se dogodio ovaj kriminalni čin, tako da se do sada nije oglasila, iako se to od ovih organa očekivalo da to brže učini.

Mediji koji su usko povezani s policijom objavljuju da je bilo dvojice ubica koji su na skuteru sa kacigama na glavi prošli u trenutku kada su Savić i Barjaktarević ulazili u kafić, posle čega su se čuli pucnji.

Nama su gosti kafića potvrdili da su čuli šest hitaca.

U Kliničkom centru u Nišu nam je rečeno da su se lekari borili za život Barjaktarevića, ali nisu uspeli da ga spasu povreda od zadobijenih metaka u grodni koš i deo srca.

M.S.

1 Comment

  1. Uopshte ne mogu da utvrdim da li je 2017.godina ili su i dalje ’90-e godine. I ne znam ni koliko godina imam – 20 ili 57.godina ! I chija je „inauguracija“ bila pre neki dan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *