Upucan čovek ispred kafića „Pandora“

POSLEDNJA VEST: https://www.gradjanin.rs/dvostruko-ubistvo-posle-sacekuse-u-nisu/

Muškarac iz Niša danas oko 11,00 sati je upucan iz pištolja sa sa pet, šest metaka ispred kafića“Pandora“ u Nišu. U policiji su nam rekli da se ova punjava u sred bela dana proverava. Nezvanično saznajemo da je upucan i jedan mladić koji je odvezen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar Kliničkog centra.

foto: gradjanin.rs

Sve se odigralo toliko brzo da niko nije stigao da reaguje. ja lično nisam video ko mje pucao, ali neki kažu da je pucano iz revolvera. U tih nekoliko sekundi niko nije video šta se tu dogodilo i ko je pucao – kaže nam jedan od prisutnih u kafiću koji se nalazi u centru Niša odnosno u Ulici Ivo Lole Ribara.

Policija je zatvorila ovaj deo grada za saobraćaj, a prisutna su i kola Hitne pomoći.

Prema prvim i nezvaničnim saznanjima ubijen je Aleksandar Barjaktarević kome je prošle godine krajem avgusta postavljena bomba ispod automobila „Golf“ u Dušanovoj ulici, a tada su geleri pogodili slučajne prolaznike, momka (22) i devojku (21). Tadašnji motiv bombaškog napada je obračun kriminalnog podzemlja,a s obzirom na to da je dobro poznat policiji.

List „Informer“ pak javlja da je u pucnjavi koja se dogodila danas u Ulici Lole Ribara u centru Niša, ubijen je Žarko Savić zvani Ćenta (33), dok Aleksandar Barjaktarević teško ranjen!? Poslednju reč o ovom činu trebala bi da da policija od koje očekujemo zvanično saopštenje i razjašnjenje nemilih scena u Nišu.

Jedino što je uvom trenutku poznato je da je muškarac koji je pucao, pobegao posle ispaljenih hitaca prema Nišavi, rečeno nam je nezvanično u policiji, odakle očekujemo detalje ovog ubistva.

M.S/N.M..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *