IN MEMORIAM: Igor Maksimović, DJ Max

Igor Maksimović, DJ Max, preminuo je u ponedeljak, 24. oktobra, u 38. godini. Ostaće upamćen ne samo kao DJ i producent, umetnik i veliki prijatelj, već i kao idejni tvorac muzičkih festivala i brojnih događaja iz oblasti kulture. Mnogo toga je tek planirao da radi, ali srce, nažalost, nije izdržalo.

161027-max

Članovi organizacije Baza alternativne muzike i kulture (B.A.U.K.), koju je osnovao sa prijateljima, ovako su se od njega oprostili na zvaničnoj stranici:

Dragi svi, naš prijatelj i član ekipe Igor Whiskas Maksimović #DJMAX nas je juče, iznenada, zauvek napustio. Max je bio i ostaće nezamenjljiv deo naše Bauk porodice, idejni tvorac i pokretač velikog broja kulturnih događaja, festivala, projekata i pozitivnih promena u Nišu. DJ i producent, organizator, umetnik i veliki prijatelj. Čovek koji je pokretao druge, davao najbolje od sebe i na svoj način bio jedinstven primer umetnika i prijatelja koji do kraja i u svakom trenutku živi svoje vrednosti. Njegove ideje i energija inspirisali su sve nas, a njegova spremnost da reši nerešivo i uvek bude tu kad treba reflektovali su činjenicu da za njega, a i nas sa njim, ništa nije bilo bauk. Malo je reći da će nam nedostajati.

Igor Maksimović će biti sahranjen u četvrtak, 27. oktobra, u 13 sati na Novom groblju u Nišu.

I.Antović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *