Incident: Radnik niškog Parking servisa nasrnuo na građanina (VIDEO)

Posle jučerašnje akcije “Ozvučimo Pauka” koju su sproveli Udruženje predsednika skupština stanara i Nezadovoljne Nišlije, u popodnevnim časovima je došlo do incidenta. Na snimku građanina vidi se da je došlo do fizičkog nasrtaja radnika Parking Servisa na gradjanina koji je snimao odnošenje automobila, a kako se navodi u objavi ove dve organizacije hteo je i da zaštiti prijateljev auto od uklanjanja s ulice.

Tom prilikom radnik Parking Servisa je nasilno oteo mobilni telefon od našeg sugradjanina i bacio ga pri čemu je grubo odgurnuo vlasnika telefona i  svojim ponašanjem potvrdio sumnje, na koje ukazuju protestanti koji demonstriraju već 15 meseci u Nišu,  a to da su javna komunalna preduzeća i radnici koji rade u njima, a zaposleni su po partijskoj pripadnosti, u stvari haračlije i otimači gradjanske imovine! Sve vreme protesta Upss i Nezadovoljne Nišlije ukazuju na ovakvo ponašanje i odnos javno komunalnih preduzeća prema gradjanima i na bahatost u poslovanju, otimačinu, kriminalno poslovanje i samovlašće koje niko ne sankcioniše. Sada se potvrdjuje da smo sve vreme govorili istinu i s punim pravom pozivali na odgovornost sve direktore javno konmunalnih preduzeća i sve gradske rukovodioce! – naviodi se u saopštenju koju je UPSS objavio na svom sajtu.

Na snimku se vidi da je automobil apsolutno pogrešno parkiran, odnosno da se nalazi na najviše jedan metar od pešačkog prelaza što je očigledan prekršaj i Parking servis i služi tome da uklanja automobile koji su na takvim mestima parkirani.

Moraćemo da pregledamo snimke sa kamera kamiona i saslušamo radnike, da bismo utvrdili detalje. Takođe, čekamo i reakciju policije. Načelno, osuđujemo postupak naseg radnika, ali jos više provokaciju i ometanje rada radnika u izvršavanju svog posla od strane bilo kog pojedinca, poručuje Igor Vojinović, portparol „Parking servisa“.

POSLEDNJA VEST: Sin donedavnog niškog poslanika isprovociran pre incidenta

M.S.

3 Comments

  1. DRVO NE PADA DALEKO OD KLADE ! BATA-DRVAR INSTALIRAO SINA U PARKING SERVISU I GLEDAJ ČUDO. CEO PANTELEJ SE SMEJE, A SADA I OSTATAK NIŠA.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *