Kako su Nišlije glasale u pet opština (tabele)

Najveća izlaznost u Nišu na jučerašnjim predsedničkim izborima beleži opština Medijana čak 58 odsto dok je najmanje birača izašlo u opštini Crveni krst, 48 odsto od ukupnog broja upisanih birača.

Pobednik na izborima Aleksandar Vučić je imao najmanje (procentualno) u opštini Medijana(42 odsto), a najviše u opštini Crveni krst(61 odsto).

Saša Janković, građanski kandidat imao je najviše u opštini Medijana – 25 odsto, a najmanje u opštini Crveni krst 9,89. Treći po snazi kandidat Luka Maksimović (Beli Preletačević) je osvojio najviše u opštini Medijana 11,69, a njegov postotak se u svim opštinama kreće oko 10 odsto.

Podaci koje smo dobili jutros pokazuju da je naviše nevažećih listića bilo u opštini Niška Banja.

Ukupan zbir glasova i procenata možete pogledati OVDE.

M.S.

4 Comments

  1. Mogu da shvatim i da prihvatim da je AV osvojio najviše glasova. Ali ne mogu da shvatim da je Preletačević osvojio ovoliko glasova. Neznam šta se događa sa ovim našim građanima? Ali ostaje činjenica da ništa nije slučajno. Ja mislim da je kod nas. politika postala neozbiljno zanimanje. Nekompetentni ljudi su izašli na površinu i zagadili obične i poštene građane. Demokratija je izmišljena fora za obične smrtnike po kome su svi isti i svi imaju jednaka prava. Da li smo mi svi isti?

    1. Ocigledno da je Beli Vucicev saradnik kao i ostali kandidati osim Boska Obradovica i Sase Radulovica Da je opozicija htela da pobedi Vucica imali bih jednog zajednickog kandidata i zajedno pratili i cuvali izbore od kradje koja de desavala u celoj srbiji najvise na KiM. Verujem da ce ti koji su saradjivali sa Vucicem obeceno mesto u vladi kao i onima koji se u korist Vucica nisu kandidovali; to cemo videti dalice dobiti posao u vladi !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *