[KUDA VEČERAS] House u tvrđavi i Sceni, alternativa u Feedbacku

openair33Prvi put ove godine Nišlije imaju i alternativnu priliku za doček ove sekundarne Nove godine na letnjoj pozornici u tvrđavi, gde je za ljubitelje elektronske muzike spremljen mali spektakl.

U pitanju je zimski Open Air Party u organizaciji ekipe B.A.U.K.-a i uz muzičku podršku ekipe El Jazzyra, sa gostom koji je jedan od začetnika Tech-House, Terry Lee Brownom.

Poseban šmek daće ambijent u kojem će se proslava odvijati. Uz domaćine – El Jazzyru i „domaćinsko“ kuvano vino, organizatori su najavili i  razna „pirotehničko-vatreno-svetlosna sredstva i efekte“ na Open air party u Tvrđavi.

satnica2
SATNICA: klik za veći prikaz

„Za ovu priliku enterijer Letnje pozornice biće posebno „utopljen“ raznim svetlosnim efektima, po prvi put instaliranim na ovom prostoru“, kaže Igor Maksimović (B.A.U.K.).

Max kaže da je iz potrebe da se nešto pomeri sa mrtve tačke u ovom gradu došlo do ove naizgled šašave ideje „od koje želimo da stvorimo tradicionalnu manifestaciju u narednim godinama“.

gradjanin.rs vam želi puno sreće!

Suorganizator događaja je Agencija Letnja pozornica, a manifestacija se održava pod pokroviteljstvom GO Crveni Krst.

[quote] Terry Lee Brown Jr.  nas je doslovce oduševio prošlim nastupom u Nišu, pa očekujem mnogo od njega i večeras. Veoma je prijatan lik, ima odličan odabir muzike i znam da će nam prirediti finu vožnju sastavljenu od nekoliko žanrova, ali sa bazom u tech-houseu – kaže za gradjanin.rs Ivana Antović, urednik vodiča kroz alternitivnu kulturu Urban BUG. [/quote]

Za one koji se boje zime i vole alternativnu muziku, u klubu Feedback brend “Music To Play In The Dark”, tačnije Figurative theatre, vrti hitove koje retko gde u gradu možete da čujete.

Najveći hitovi 70-tih i 80-tih vas čekaju, ako izaberete Boogie Nights u Preduzeću Splunge, u Trubi Vas čeka DJ Loptica (Šobot), a u Sceni live act DJ Sylvie sa članovima JazzbookA benda.

Liga izuzetnih džentlmena sviraće u Irskom, a dobar tehno očekuje vas u Chilloutu, gde line-up predvodi  Hristian Stojanowski.

O dočeku u parku Sv. Save čitajte u posebnom članku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *