Nišlije spremne k’o zapete puške da bodre reprezentaciju Srbije (FOTO)

Nišlije koje će večeras biti prisutne na finalnoj utakmici Evropskog prvenstva u košarci u Turskoj, spremni su kao zapete puške da pruže svesrdnu podršku srpskoj reprezentaciji, a koja od 20:30 sati (RTS 1) igra sa ekipom Slovenije.

U prvoj postavi niške “reprezentacije” navijača se nalaze Joca Amerikanac, Miki-Šangajac, Urke, Mak, Marko Nikolić, Marko Delta i Gile Pendžer, a sigurno da će u hali biti još navijača s juga Srbije.

Jovica Milovanović ili u Nišu poznatiji kao Joca Amerikanac (vlasnik kafane „Amerikanac“ u Nišu) kaže da je sve spremno za finale.

Nema veće sreće nego bodriti reprezentaciju koja sve daje od sebe da se okiti zlatom. Ono, istina, pola reprezentacije Slovenije su Srbi, tako da nam je slavlje zagarantovano, kaže onako u šali Joca Amerikanac.

On dodaje da se njegovom društvu nalaze sedmorica navijača, a da je u poslednje dve utakmice Srbije video u hali još toliko Nišlija.

Sigurno da će najveća podrška biti našem Stefanu Joviću. Vest da će posle povrede zgloba, ipak igrati sve nas vrlo hrabri. Ovde je sve super. Dobri drugari su spremili grla da glasno bodre naše. Vlada navijačka atmosfera. Svi smo spremni da k’o zapete puške da budemo uz naš tim- zaključuje Joca.

M.S.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *