Radnik „Kontravizije“ napao aktivistu NDB na niškom protestu!?

Radomir Lazović, aktivistu grupe „Ne da(vi)mo Beograd“ danas je na niškom protestu mogao da ostane bez telefona kada ga je navodno napao „reporter“ emisije „Kontravizija“ koja se emituje na TV Pink, ali i niškoj TV Zona. Na snimku koji je Lazović pustio na profilu facebook-u, očigledno da je išao iza „novinara“ i snimao kako ovaj dvojac hoće da ismeje Nišlije.

Ekipa ove televizije je i ranije radila slične besmislene gafove, ali u Beogradu. Sada su očigledno režimske strukture shvatile ozbiljnost niških protesta te su hteli i građane Niša da na najbanalniji i najprizemniji način naprave nepismenim i prostim.

Upravo me je na protestu u Nišu napao novinar TV Pinka. Sećate se ekipe emisije Kontravizija Lava Pajkića, koja je na protestima i ranije snimala i ismevala uglavnom starije ljude. Snimao sam ih dok pokusavaju da izvuku „smešne“ odgovore od gradjana kada me je njihiv novinar napao i pokušao da mi otme telefon. Srećom uspeo sam da se odbranim bez većeg incidenta a policija je reagovala tako što je meni uzela podatke, napisao je Lazović na svom nalogu.

Incidenata na protestu u Nišu nije bilo, sem sukoba ove dvojice Beograđana.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *