Zbog dolaska 2.000 Grobara u Niš – meč odluke proglašen visoko rizičnim

Oko 2.000 navijača FK Partizan iz Beograda danas dolazi u Niš i isto toliko će biti smešteno na severnoj tribini stadiona „Čair“ gde se igra prvenstveni meč između nikog „Radničkog“ i crno – belih. Kako pišu beogradski mediji, utakmica je proglašena kao visoko rizična, a što je zaključeno na sastanku predstavnika Radničkog, Fudbalskog saveza Srbije i policije.

 

Utakmica 36. kola Superlige Srbije između Radničkog i Partizana je od velikog značaja za sudbinu prvenstva i ulaska Reala sa Nišave u evropski kup tako da se na stadionu očekuje gužva pa će kao i u sličnim situacijama biti angažovana i žandarmerija.

arhivski snimak foto: M.S.

Organizator napominje da će na dan odigravanja meča ulica 9. brigade kao i prilazi stadionu biti zatvoreni za saobraćaj dok će na samom meču biti postavljeno nekoliko kamera za snimanje utakmice. Apelovano je na navijače da na vreme kupe ulaznice i da za dolazak do stadiona koriste javni prevoz. Takođe, zamoljeni su da na stadion dodju što ranije kako se na ulazima ne bi stvorila gužva. Gledaoci su upozoreni da zbog pojačane kontrole na ulazima stadiona, obavezno kod sebe imaju neki od ličnih dokumenata, ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu, navodi Telegraf.

M.S.

1 Comment

 1. Tih 2.000 kom. „grobara“ , neka tutnu u „goricu“ , „Medianu“…
  Da li , možda znate za fazon /šalu , komiku , vic/ za Sv. Petra i babu ??? I da znate i da ne znate , ću ga napišem !
  „Umre baba i otide kod Sv. Petra i pita je Sv. Petar :
  Babo , šta bi volela da si ? Baba mu kaže : Ja bi volela da sam živa !
  Gleda je Sv. Petar i tutnu babu u …termometar“!
  Naravoučenije : Izvučite si ga sami !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *