Partizan „pao“ na Čairu pred Nišlijama (video)

Radnički je u Nišu pobedio Partizan sa 3:1, u utakmici 32. kola Super lige Srbije, u plej-ofu. Velika prašina se podigla oko drugog gola Grbića gde su partizanovci smatrali da je postignut iz ofsajda. Na kraju taj gol nije bio pogodak odluke, ali su crno – beli objavili saopštenje u kome sudiju Nikolića nazivaju „pljačkašem“. Sporni gol se može videti i na snimku:

https://www.youtube.com/watch?v=08Bm2_l2LPw

Partizan je poveo u 42. minutu golom Đorđa Ivanovića, a izjednačio je Saša Stojanović u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena iz slobodnog udarca. Radnički je poveo iz sumnjive situacije golom Petra Grbića u 48. minutu. On je šutirao pred gol posle prodora sa leve strane, ispred golmana Partizana u ofsajdu se nalazio Ranđelović, koji nije pipnuo loptu, ali je ometao Kljajića, koji nije mogao da dođe do lopte, koja je završila u mreži. Pobedu je obezbedio Lazar Ranđelović golom u 52. minutu.

Smatram da su obe ekipe danas odigrale kvalitetnu utakmicu sa četiri postignuta gola i mislim da smo zasluženo slavili. U prvom poluvremnu smo imali odličnu šansu preko Stojanovića, kada je promašio prazan gol. Partizan je igrao napadački sa dva špica i uspeo ja da povede nakon našeg kiksa. Mi smo znali da se Ivanović tako kreće, ali nismo dobro ispratili i primili smo gol iz prve šanse“, rekao je Nenad Lalatović na konferenciji za novinare posle utakmice.

Trener Partizana Savo Milošević bio je vidno iznerviran i jedva da je izgovorio nekoliko rečenica.

Čestitam Radničkom na pobedi. Mi smo do određenog momenta kontrolisali utakmicu, imali rezultat uprkos nekim čudnim stvarima. Teško mi je da kažem nešto više od toga“, naveo je Milošević.

gradjanin.rs/agencije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *