Da su olimpijci na balkonu naplaćivali slikanje, zaradili bi više nego od države

Da su niški olimpijci naplaćivali slikanje sinoć na balkonu i ispred Gradske kuće zaradili bi možda i veću sumu nego li što će država da im da za izvanredne uspehe. Šalu na stranu, po prvi put se na balkonu Gradske kuće organizovao doček nekih niških sportista. Mnogi su to shvatili kao svojevrstan istorijski trenutak što u neku ruku i jeste pa su mnogi hteli da se slikaju sa osvajačima medalja i učesnicima Olimpijade u Riju.

olimpijci
Učenici, obožavaoci sa olimpijcima

Uzvikivano je ime svakog ponaosob ko je s juga Srbije predstavljao svoju državu i grad, a aplauzi bili namenjeni za košarkaša Stefana Jovića, vaterpolistu Savu Ranđelovića, Nenada Filipovića, trenere Dragana Ratkovića i Nikolu Miloševića, novinara „Narodnih novina“ Dušana Jocića kao i učenike koji su Niš predstavljali na internacionalnim takmičenjima.

olimpijci-1
To je ta niška ekipa

Blizu 2.000 građana ispod balkona skandiralo je sportistima, a upaljene su i dve baklje. Razdraganu atmosferu na balkonu, stalno je pod tenzijom održavao Dragan Stojanović Žika niški novinar i voditelj.

Gradska-kuća

Svako od nas ima svojih problema – materijalnih, društvenih, zdravstvenih, životnih. Nemojte bežati od njih, suočite se sa njiima i bićete pobednici svoje životne olimpijade – poručio je olimpijski trener ženke košarkaške reprezentacije, Nikola Ratković.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *