Divljački polomljen izletnički mobilijar na Kameničkom visu (FOTO)

Povodom najnovijeg vandalskog čina i uništavanja mobilijara na izletištu Kamenički vis, koji je u okviru redovne kontrole danas konstatovala opštinska komunalna inspekcija, Gradska opština Pantelej podneće krivičnu prijavu protiv počinilaca i istrajati na najstrožem sankcionisanju ovakvih huligansko-destruktivnih pojava.

Samo nekoliko dana pošto je, putem medija, široj javnosti prezentovan kompletno obnovljeni izletnički mobilijar na najpopularnijim niškim izletištima, Dabilo i Kamenički vis, u rušilačkoj akciji, kao što ilustruju fotografije sa terena, potpuno su uništeni: drveni venjak i drugi izvaljen do neupotrebljivosti kao i dva ozidana roštilja od betona i betonske kante za otpatke. S obzirom da svi dosadašnji apeli na svest posetilaca ovih namenskih prostora za boravak u prirodi, uz kontinuirana budžetska ulaganja u njihovo uređenje, nisu proizveli elementarni efekat očuvanja javnog i opšteg dobra svih građana, Gradska opština Pantelej reagovaće na problem isključivo krivičnim gonjenjem, navodi se u saopštenju ove opštine.

gradjanin.rs

foto: Opština Pantelej

1 Comment

  1. Pa ne mogu samo da se peru pare ….Neko mora da čuva i održava sve što se u Nišu kupi…Već je poznato da svaki mobilijar od dečijeg pa na dalje biva uništen na ovaj ili onaj način. Najviše ne održavanjem…Grad je prljav i zapušten, političare baš briga i zato i huligani rade svoj posao

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *