Divljaštvo na ulicama Niša: Taksisti ubacili baklju u auto pun putnika

Taksista Goran Ž. (56) zadobio je opekotine ruku i lica rano jutros oko 3,00 sata kada su mu za sada neidentifikovana lica ubacila baklju u vozilo „City taksija“. On je nekako pokušavao PP aparatom da ugasi vatru, ali nije uspeo.

Goran je verovatno žrtva sukoba dve grupe mladića od kojih je jedna bila u taksiju, a druga na uglu Knjaževačke ulice i Matejevačkog puta, a koji su mu i ubacili baklju u automobil.

Nemanja Kostić, vlasnik „City taksija“ kaže da je ovim incidentom prevršena svaka mera bezbednosti taksista u gradu.

Do sada je bilo i nekih tuča, koškanja, vađenja noževa, ali da se se ubaci baklja kroz vrata i da se direktno ugrozi bezbednost btaksiste i putnika, to se još nije dogodilo – priča Kostić.

On kaže da je Goran dobro, da je pušten iz Kliničkog centra u Nišu, ali da ga je tek nakon preživljene drame uhvatila blaga jeza i neprijatnost od pomisli šta je sve moglo da se dogodi.

On je ispred jednog restorana preuzeo vožnju čertvorice mladića, a onda je spuštajući se niz naselje Durlan usporio kako bi skrenuo u knjaževačku ulicu. U tom trenutku je jedna grupa mladića otvorila zadnja vrata i počelo je udaranje sa grupom koja je bila u autu. U nekom trenutku bačena je baklja u auto koji je počeo da gori. Svi pokušaji da se ugasi požar jaknom ili flašom vode su bili bezuspešni – priča Kostić.

Kako saznajemo, pored taksiste niko još nije povređen, a momci koji su se zakačili su se razbežali. Policija traga za momcima koji su ugrozili živote taksiste i putnika.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *