„Električni Orgazam“ nastupa u nedelju u niškom klubu „Feedback“

Legende jugoslovenskog rokenrola, Električni Orgazam, održaće sredinom decembra četiri koncerta na jugu Srbije, a datumi su sledeći:

15. decembar – Pirot (klub Tvrđava)
16. decembar – Niš (Feedback)
21. decembar – Vranje (Darkwood)
22. decembar – Leskovac (Tesla bar)

Grupa će na ovoj mini turneji publici predstaviti svoj dvanaesti studijski album, pod nazivom “Gde smo sad?”, koji je nedavno objavljen u izdanju Mascoma.

Novi album “Gde smo sad?” donosi mešavinu roka i bluza, sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima Srđana Gojkovića Gileta i Ljube Đukića, koji slušaoca neminovno navodi na sve raznovrsne faze ovog kultnog beogradskog sastava.

Prema Giletovim rečima, s vremena na vreme svi treba sebi da postavimo pitanje gde smo sad, u ovom trenutku, u našim životima jer – kako Gile kaže – isuviše često boravimo u prošlosti ili budućnosti, a retko smo u sadašnjem trenutku.

Što se tiče predstojećeg niškog koncerta, Gojković je za portal Media Press dodao: “U Nišu se osećamo kao kod kuće. Mnogo je zajedničkih koncerata i mnogo razmenjenih emocija sa Nišlijama. U tom gradu imamo i puno prijatelja, i ovom prilikom dolazimo da im predstavimo naš novi album “Gde smo sad?”, ali i da ih podsetimo na sve one faze “Orgazma” kroz koje smo zajedno prolazili. Jako smo uzbuđeni, jer polako krećemo na veliku turneju, i jedva čekamo da to uzbuđenje podelimo sa našim prijateljima u Nišu.”

Pored nekoliko pesama sa novog albuma, Električni Orgazam će na koncertima u Pirotu, Nišu, Vranju i Leskovcu naravno odsvirati i sve svoje hitove iz skoro 40 godina duge karijere.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 700 dinara i prodaju se u Vintage shopu na adresi Davidova 9 (druga ulica iza Mc Donald’s-a, a pored Irish Puba).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *