Foto vest: Stop albanizaciji – Niš Srbski grad

Na društvenim mrežama u poslednja dva dana „luta“ fotografija s bedema niške Tvrđave gde, verovatno, navijači transparentom „Stop albanizaciji – Niš Srbski grad“ iskazuju svoje mišljenje povodom grafita koji niču poslednjih dana u ovom gradu.

Ovaj stav, odnosno fotografiju objavila je facebook stranica „Srpska tribina“ koja ima 28.000 pratilaca. Sigurno da je ova reakcija poslednjih događaja u makedonskom gradu Kumanovu, odnosno ispisivanju skraćenice grafita Oslobodilačke vojske Kosova, UČK u naseljima Ledena stena, Durlanu i Zetskoj ulici.

Srpska tribina a28000
foto: FB Srpska tribina

 

1 Comment

  1. POSLEDNJI JE MOMENAT BRACO SRBI I SESTRE SRPKINJE DA UVIDIMO DA SE MOZEMO I MORAMO ODBRANITI SAMO LJUDIMA ,MLADIM NARASTAJEM, ZIVOM SILOM I VOJSKOM. ZATO RADAJMO VOJNIKE, SINOVE I CERKE, KOJI CE SACUVATI NASE GRADOVE, SELA, NJIVE I LIVADE, DA NA NJIMA PASU SRPSKE OVCE. JER CIJE SU OVCE, TOME JE I LIVADA, TAKO KAZU ALBANCI, JA IMAM 63 I TROJEDECE, A VI IMATE 36 I IMAJTE BAR CETVORO, A NE MORA 6. SAMO SE VECIM NATALITETOM I STVARANJEM USLOVA DA NAM OMLADINA NE BEZI IZ OVE LEPE SRBIJE MOZE OPSTATI I ODBRANITI OTAZBINA, NJENA OGNJISTA I GROBLJA. PRENITE SE NE BUDITE SEBICNI, M A J K K E C U V A J T E D E C U, JER NEMA LEPSEG I SVETIJEG ZADATKA OD TOGA. ZA SVE CE BITI VREMENA A OVO NE TRPI ODLAGANJE. BOZE POZOVI NAS PAMETI I SLOZI- TAKO NAM POMOZI. „VOSTANI SERBIJE, VOSTANI CARICE, . . . „

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *