Gradonačelnik Perišić otkrio da bi želeo još jedan mandat na toj funkciji

Gradonačelnik Niša, Zora Perišić saopštio je juče ili kako je tačno rekao, „otkrio je tajnu“ da planira na toj funkciji da ostane još jedan mandat. On je pričajući na obeležavanju Dana opštine Crveni krst održao govor u kome je pohvalio rad opštine, ali je u stilu nekog opozicionara rekao da bi transformisao inspekcijske službe jer ne rade dobro.

Zoran-Perišić
Gradonačelnik Niša dr Zoran Perišić

-Ono što ne valja i ono što bi ja menjao, evo da vam otkrijem jednu tajnu, to ću u sledećem mandatu da promenim (aplauz), inspekcijske službe. Nezadovoljan sam radom inspekcijskih službi. Vidim da dosta ljudi klima glavom, tu je tanka crta, tu je tanka linija. Sve inspekcijske službe moraju biti pod jednim inspektoratom i da deluju u saradnji sa policijom. Tako bi delovale mnogo efikasnije – rekao je Perišić na proslavi Dana opštine Crveni krst u Nišu.

Put je, na postojeći izborni način, do ponovnog izglasavanja malo duži, ali je izodljiv. Za to je potrebno da Srpska napredna stranka sa nekim od stranaka koje budu prešle cenzus na izborima (pa i sam SNS) napravi koaliciju i ima više od 31 odbornika u Skupštini grada Niša, a potom da se slože da podignu ruke kako bi izglasali Perišića ili pak nekog drugog kandidata koje te stranke ponude.

M.S.

5 Comments

 1. Zar te nije sramota da uopšte i pomisliš da ponovo budeš gradonačelnik. Pa ti si oličenje lošeg gradonačelnika i bilo bi dobro da se povučeš sa svih rukovodećih funkcija jer si pokazao da si nesposoban.

 2. Verovatno testira pamcenje Nislija, to je dva puta obecao pre tri godine uzivo u programu na NTV, pa nista…
  Kao i prica o platama direktora, on ponovo pojma nema kolke plate imaju… kako da ne, svake godine se cudi…
  ali mi zaboravljamo…. ovce

 3. Jaka pa „tajna“ !
  Trebali bi gradjani Niša , da mu otkriju njihovu „tajnu“ … sigurno SNS gubi izbore a samim tim i on neće NIKADA više , biti ni „levo smetalo“ .
  Gradonačelnik … smešno … da nije žalosno !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *