Grupa KRUG – Tribute to EKV u petak u Nišu!

Tradicionalno, svake godine na jesen, grupa KRUG – Oficijelni Tribute to EKV band iz Beograda sačinjen od bivših članova EKV i njihovih prijatelja iz generacijski srodnih bendova nastupa u Nišu, odajući počast prerano preminulim Milanu Mladenoviću, Margiti Stefanović, Bojanu Pečaru i Ivici Vdoviću.

Ovoga puta grupa KRUG u okviru svoje jesenje turneje upravo kreće iz Niša u petak, 27.oktobra u klubu Feedback od 22h i vodiće Vas uživo kroz magiju Milanovih pesama, što iz najkreativnijeg perioda kultne Ekatarine Velike. što iz rane faze svirajući numere Šarla Akrobate.

Ovo je prvi koncert grupe Krug u okviru predstojeće turneje. Posle Niša, ove godine će Krug – Tribute to EKV nastupiti u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Tuzli, Mostaru, itd.

Prvih 100 karata su u prodaji po ceni od 600 dinara u muzičkim radnjama CD Sound (na samom kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje). Nakon prodaje prvog kontigenta, cena ulaznice iznosiće 700 dinara.

Pretprodaja karata je u opticaju do petka, 27.oktobra do 18h. Na ulazu u klub Feedback, ulaznice će se prodavati od 21h, neposredno pred početak koncerta.

Ono što nas drži to su koncerti, svaki koncert je drugačiji, bez obzira koliko si puta na tom mestu svirao, svaki koncert je jedna kreacija koja počinje od prve sekunde a završava zadnjom sekundom koncerta.” – Milan Mladenović, intervju za radio Beograd 1991. god.

Inače, grupa KRUG je u manje – više sličnoj postavi nastupala u Nišu 7 puta u periodu od 2009 – 2016.godine i svi koncerti su bili unapred rasprodati.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *