Jarić, Jović, Marjanović… u spotu Roby R-a! (video spot)

Grupa Ding Dong, momci iz Niša snimili su početkom veka pesmu „Oš Koš Loš Još“ koja je postala nezvanična himna košarke u Srbiji.

robyr
Roby R (drugi s desna)

Trinaest godina kasnije istom pesmom, koja je autorsko delo grupe Ding Dong, kreće solo karijera jednog od članova grupe Roby R-a. Ljubitelji dobrog zvuka u regionu imaće priliku da osim na Građanin.rs i Youtubu, pesmu pogledaju i na MTV-u u emisiji Party zone. Što će biti drugi put da se ovaj Nišlija pojavljuje na najgledanijem muzičkom kanalu na svetu.

Kao i u originalu, u spotu se pojavljuju Marko Jarić, Saša Obradović, Svetislav Pešić… a mladi ljubitelji košarke obradovaće se i novim licima. Košarkašima Konstantina, Partizana i Crvene zvezde, koji su se oprobali u glumačko sportskim vodama, moramo reći, dobro im stoji.

Kako si došao na ideju da pokreneš solo karijeru?

Pored toga što od 2010. sarađujem sa grupom „Deep Criminal“ odlučio sam da radim svoje autorske pesme i remikse pod svojim imenom „Roby R“. Rešio sam da moje prvo samostalno izdanje bude House remiks pesme „Oš Koš Loš Još“ jer me uglavnom ljudi preporznaju po grupi Ding Dong, što bi ujedno bila i najava za moj budući samostalni rad. Pesma je premijerno puštena na kupu Radivoja Koraća kao muzička podloga za plesnu grupu feniks. Tokom kupa snimali smo i spot, u njemu su učestvovai košarkaši Crvene zvezde Stefan Jović i Boban Marjanović, Danilo Tasić, Mladen Vitković i Vladimir Đorđević iz Konstantina, Dragan Milosavljević, Aleksandar Pavlović i Boris Dalo iz Partizana kao i plesna grupa Feniks.

Pesma je izašla za „Kondukter Records“ i zvanično se pojavila na www.beatport.com 24. februara 2015.

Pesma je urađena u nekoliko verzija:

  • Roby R – Os Kos Los Jos (Radio Edit)
  • Roby R – Os Kos Los Jos (Original Mix)
  • Roby R – Os Kos Los Jos (Dub Mix)
  • Roby R – Os Kos Los Jos (Kondukter Mix)

Spot je snimljen za verziju: Roby R – Os Kos Los Jos (Radio Edit)

Ostale verzije – Soundcloud link:

Ko stoji iza pesme?

U izradi i ideji za pesmu pomogao je i DJ Zele (Deep Criminal), a završni mix i mastering je rađen u studiju „Output – Mixdown and Mastering Service“ u Beogradu Mixdown i mastering za verzije Radio Edit i Kondukter Mix radio je DJ Dimiz. Na Radio Editu i Kondukter Mixu je učestvovao je i saksofonista Andrija Minčić.

Šta nas očekuje u nastavku tvoje karijere?

Pored ove pesme očekuje se do sredine juna i izdanje moje autorske pesme „Dance now“ u saradnji sa pevačicom Angelique iz Los Angelesa.Takodje, koji mesec kasnije izaći će i pesma sa pevačicom Milicom Marjanović iz Niša. Pesma se zove „Feel again“.

Roby R-a možete pronaći i na Fejsbuku.

A.Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *