Jedna kolovozna traka u Zetskoj zatvorena za saobraćaj

Jedna kolovozna traka u Zetskoj ulici danas, u ponedeljak 07. avgusta zatvara se za saobraćaj zbog radova na povezivanju Zetskog kanalizacionog kolektora na novoizgrađeni Čairski kolektor.

Zetska ulica

Druga kolovozna traka je otvorena za saobraćaj. Obustava saobraćaja za jednu traku je u delu od raskrsnice sa ulicom Vojislava Ilića do raskrsnice sa ulicom Dušana Popovića. Radovi će se obavljati do kraja dana.

Usled radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži na uglu ulica 27. Mart i Patrisa Lumumbe obustavljeno je vodosnbdevanje u delu Vizantijskog Bulevara. Osim pomenutih ulica bez vode su i korisnici u okolnim ulicama: Naserova, Branka Miljkovića, Jelene Ćetković i Milana Mirčića, sve do Đerdapske ulice. Okončanje radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do 15 sati.Zbog kvarova na vodovodnoj mreži, prekinuto je snabdevanje vodom za žitelje u vikend naselju pored sela Supovac. Okončanje radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do 15 sati, saopštio je Naisus.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *