„Kerber“ sa gudačkim orkestrom nastupa u Sava centru – uživo koncert i na radiju

Najpoznatiji niški rok sastav „Kerber“ nastupiće sa gudačkim orkestrom u Sava centru danas od 20.30 sati. Direktan prenos se može pratiti na Radiju 202, najavljuje RTS.

Bend će hitove poput „Ratne igre“, „Nebo je malo za sve“, „Bolje da sam druge ljubio“, „Mama tata“ i druge odsvirati anplagd pa i najavljuju da će ovo biti poseban koncert pošto podrazumeva neku drugačiju emociju.

Prvi akustični koncert smo održali u Nišu 1994. godine, a potom i legendarni, dobro poznat javnosti, unplugged koncert u Novom Sadu 1996. godine i evo posle više od 20 godina sviramo takav koncert ponovo na velikoj sceni Sava Centra. To će biti jedan romantičan koncert sa najsavremenijim ozvučenjem i novom opremom koja po prvi put dolazi u Srbiju. Na sceni će biti puno muzičara sa nama, čak će na kraju koncerta na bini biti i oko 80 ljudi – Izjavio je za „Blic“ pevač Goran Šepa Gale povodom večerašnjeg koncerta.

Ulaznice za ovaj koncert se mogu kupiti po cenama od 1.000, 1.300, 1.500, 1.800, 2.000 i 2.500 dinara na svim prodajnim mestima Eventim mreže kao i na blagajni Sava centra.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *