Lančani sudar: „Žurili“ da plate putarinu pa se zakucali jedan u drugog na naplatnoj rampi

U lančanom sudaru koji se dogodio danas oko 18 sati na naplatnoj rampi kod Doljevca, nema teže povređenih osoba. Lančani sudar se dogodio u smeru ka Nišu, a učestvovala su tri automobila. Dok se u ovoj koloni vrši uviđaj, saobraćaj je preusmeren na susedne punktove tako da zastoja nema.

lancani-sudar
snimak s lica mesta na naplatnoj rampi Doljevac

Prema rečima prolaznika koji su našoj redakciji poslali fotografije, verovatno je reč o trenutku nepažnje vozača dok su se kretali u koloni. Trenutak nepažnje doprineo je da se automobili „zakucaju“ jedan u drugi.

Podsećamo, iz AMSS apelovali su na vozače da dodatno povećaju opreznost i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, baš kako bi se izbegle ovakve ili veće havarije, a sve zbog vlažnih kolovoza i magle na putu.

N. Marković

1 Comment

  1. Po ovom naslovu i vesti ispada da su svih pet, (ne tri kako vi pišete) učesnika u nezgodi žurili i izazvali sudar. Mogli ste se raspitati kod lokalnog mupa – jedan pijani lik se sa 120 zakucao u automobil koji je prilazio koloni koja je čekala na naplatnoj i nabacio ga na kolonu, u kojoj su se od siline udara lančano svi pomerili i udarili auto ispred. Za tog pijanog su mislili da je mrtav, a on je ustvari samo spavao pijan, hitna ga je odnela u polu svesnom stanju a nisu nađeni tragovi da je kočio…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *