Lekari optimisti za Čonijevo ozdravljenje

Organizam Gorana Ilića Čonija, niškog repera i pesnika je odoleo prvim rizicima tako da se ovaj momak nalazi u boljem zdravstvenom stanju, mada je još uvek na aparatima za disanje. On je povređen u požaru 22. januara u zoru kada je u stanu izbio požar. Tada je izgubio majku Veru koja je bila nepokretna i koju je on pokušao da spase, ali zbog gustine dima nije uspeo. Požar se desio na poslednjem spratu u Ulici Milana Rakića 1a.

Kako nezvanično saznajemo, on je nedavno skinut s aparata za disaje, ali posle dva sata su lekari ponovo morali da ga priključe jer je vrlo otežano disao. Njemu je izgorelo lice i nagoreli su disajni putevi što je vrlo opasno ali je prebrodio prve riziker.

Teško idu naši pokušaji da ga oidvojimo od mašine za disanje. Još uvek smo optimisti za njegovo ozdravljenje koje je u nekim trenucima bolje – kazao nam je direktor Intenzivne nege dr Radmilo janković gde je smešten ovaj mladić.

On se tog jutra borio kao lav, a pravo je čudo da je preživeo.

Vatra je tog jutra buknula u trenutku kad su majka i sin spavali. Vera je potpuno izgorela u svom krevetu, a Goran je nađen bez svesti u hodniku kraj vrata. Pretpostavlja se da je on iz svoje sobe krenuo po nepokretnu majku kako bi je izneo na sigurno, ali se nagutao dima i u hodniku je pao u nesvest. Tada je plamen i njega zahvatio i potpuno mu uništio lice – kaže naš izvor iz istrage.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *