Memorijalni koncert u čast Koste iz „Novembra“

Memorijalni koncert „Tako mlad i tako čist“ – live RNR pomen u čast frontmena grupe Novembar – Gorana Kostića Koste biće održan 15.septembra u Nišu!

klik za uvećanje

U dvorištu Univerziteta u Nišu (Banovina), biće održan memorijalni jednodnevni muzički festival pod nazivom „Tako mlad i tako čist“, simbolično naslovljen po jednoj od najboljih pesama Gorana Kostića – Koste, frontmena sastava NOVEMBAR, koji je nedavno preminuo u svojoj 52.godini u Nišu.

Na ovom jedinstvenom koncertu nastupiće „bratski“ bendovi i „saborci“ koji su sa Kostom i grupom NOVEMBAR delili binu i sarađivali u proteklih 26 godina od kako je njegov drugi sastav nastavio putem koji su zagrebački STUDENI STUDENI započeli krajem osamdesetih godina u kultnom klubu Kulušić u Zagrebu…

U petak, 15.septembra će od 18h do 02h u pomen Kosti u Banovini svirati sledeći bendovi:

Atheist rap -Novi sad
SNB (Skupljeni Na Brzinu) – Novi sad
Grupa Tvog Života – Osijek
Psycho Sonic Boris i Hosenfefer – Kosovska Mitrovica
School Bus – Knjaževac
Totalni klosari – Niš
Prljave sestre – Niš
Balkan revival – Vlasotince
Protektori – Niš / Novi Sad / Knjaževac / Kosovska Mitrovica

Uz ovih devet najvljenih bendova mogući je i deseti – gosti iznaneđenja, ali o tome u narednom obaveštenju za medije koje će uslediti početkom naredne nedelje, kada će ulaznice za ovaj memorijal biti puštene u prodaju.

Cena karata je 300 dinara u pretprodaji, 400 dinara na dan koncerta.
Informacija o prodajnim mestima, o satnici i rasporedu nastupa, kao i početku pretprodaje karata uslediće uskoro. Pokrovitelj manifestacije je Grad Niš.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *