Nezadovoljne Nišlije organizuju akciju „Javno obraćanje Vučiću“

Udruženje građana „Nezadovoljne Nišlije“ organizuje akciju preksutra u subotu, 16. jula u 19 sati na Trgu Kralja Milana pod nazivom „Javno obraćanje Vučiću“. Miloš Živković jedan od predstavnika ove grupe kaže da će akcija biti usmerena pre svega na to da se podseti premijer Aleksandar Vučić na društveno-privredno loše stanje u Nišu.

Nezadovoljne-Nišlije1
Deo grupe Nezadovoljne Nišlije – foto arhiva gradjanin.rs

Akcija nije nikakav performans, već ozbiljan skup ljudi koji pre svega želi dobro našem gradu. Manifestacija nije političkog karaktera već socijalnog. Njegov prijem građana u Vladi Srbije je možda dobar marketinški trik, ali po svemu sudeći nije dobio prave poruke građana pa ćemo mu mi to prirediti. Plan je da se okupimo i svako onaj ko ima poruku može je napisati na papiru i mi ćemo je javno pročitati preko megafona – objašnjava Živković.

gradjanin.rs

1 Comment

  1. Da li je normalno da posle 24 g. staza, placenim svim porezima i prirezima, imam penziju ispod minimalne, tako da nemam prava da imam ni dozvoljeni minus. Od mene se trazi da uredno placam info racune, a nemam ni minimum za goli zivot. Koja to ekspertska vlast, strucnjak moze da mi objasni, izracuna, ja sam bila knjigovodja ali nikako ne umem da izvedem ovu caroliju, ili treba da napravim neko krivicno delo da bih sebi u zatvoru obezbedila smestaj, hranu i lekarsku negu. Ispada da ubice, silovatelji,… imaju bolje uslove za zivot nego mi postenim radom. Moje pitanje, zasto se ne kaze koliko je biraca izaslo na glasanje od ukupnog broja, onda bi se videlo koliko vredesvi ovi zadnjih 3o g., svi do jednog u svim partijama su vrsioci genocida nad sopstvenim narodom. ZASTO CUTIMO, PA ZBOG DEMOKRATIJE KOJA SE OTRCALA U SRBIJI, ZEMLJA KOLUMBIJSKIH VREDNOSTI.NIJE LI GA SRAMOTA STO LAZE I SAM VERUJE U TE LAZI, NIJE LI GA SRAMOTA STO BOLESNIM PONASANJEM UNISTAVA I ONO MALO STO JE OSTALO, BRUKA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *