Niški roleraši uspešni na jubilarnoj 20. rolerijadi u Beogradu

Sportsko udruženje Extreme iz Niša je prethodnog vikenda učestvovalo na jubilarnoj 20. Beogradskoj rolerijadi na kojoj je bilo sa 9 takmičara. Oni su osvojili 8 medalja u dve takmičarske discipline – brzinskoj i slalom vožnji. Više uspeha su imali u brzinskim trkama od svojih vršnjaka iz drugih klubova.

U okviru dečje roler trke (brzinska vožnja rolera), u kategoriji devojčica do šest godina, SU Extreme je imao 3 takmičarke koje su ostvarile odlicne rezultate – Marta Branković je zauzela 2. mesto, Ljubica Zlatković 3.mesto, a Danka Stanković 4. mesto. U kategoriji devojčica od 7 – 9 godina, Darija Antić je zauzela 5. mesto dok je u kategoriji devojcica 10-12 godina Neda Katić je zauzela 4.mesto.

U okviru Alpe Adria Cup-a (inace medjunarodne trke u kojoj su pored takmicara iz Srbije ucesce uzeli takmicari iz Slovenije i Hrvatske), Mitra Brankovic je u kategoriji kadetkinja C zauzela 1.mesto, dok je

Ivana Ilić zauzela 3. mesto ali u kategoriji juniorki.

U okviru fitnes trka na Beogradskoj rolerijadi, Neda Katić je zauzela 3. mesto, dok su Nenad Živkovic i David Ilić zauzeli prvo odnosno drugo mesto.

U slalom na rolerima, Marta Brankovic je osvojila 1. mesto dok je Darija Antic osvojila 4. mesto u svojim starosnim kategorijama.

 

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *