Nišlije na „Kerber“ dovodile i decu (foto)

Grupa „Kerber“ nastupila je sinoć oko 23 sata na Trgu kralja Milana pred oko 1.500 do 2.000 (nezvanična policijska procena) izuzetno promrzlih građana. Koncert je može se reći bio intiman jer se okupila ona najvernija publika.

kerber-3
Goran Šepa Gale

Iskusni muzičari ređali su pesme „Nebo je malo za sve“, „Ratne igre“ i druge koje su „razmrdale“ publiku, a koja je na minus 8 stepeni pratila ritam jednog od najboljih srpskih rokenrol bendova. U ponoć, na binu je izašao gradonačelnik Niša, Zoran Perišić i kratko čestitao Novu godinu okupljenoj publici.

koncert-kerbera

Goran Šepa Gale frontmen „Kerbera“ na svoj specifičan način je publici čestitao Novu godinu:

koncert-kerbera-4
Najvernija publika u prvim redovima

Ljudi budite svoji, valjda ćemo naći neki čarobni štapić da nam bude bolje. Drago mi je što u publici vidim neke stare prijatelje koji su došli iz Beograda, Loznice… – rekao je Gale.

Kerber je sačekao da prođe novogodišnji vatromet, a onda „raspalio“ R&R i posle ponoći.

koncert-kerbera1
Odličan R&R na -8 stepeni Celuijusovih

Zanimljivo je da su mnogi na sinoćni koncert doveli decu svih uzrasta, ali i da ni približno nije bilo toliko alkohola u rukama publike kao pšto se to ranije na novogodinjim koncertima na Trgu kralja Milana događalo.

koncert-kerbera-3
Roditelji dovodili decu da vide šta je prava muzika

Jeste kasno ovo vreme za dete, ali doveo sam sina prvo da vidi uz šta je tata poras’o, a drugo da pokušam da mu prenesem malo „pelcera“ da u ovoj šumi neukusa zavoli pravu muziku – kaže nam jedan otac.

Pre „Kerbera“ nastupile su izuzetno poštovane muzičke grupe „Novembar“ i „Ejot“.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *