Nonić: Pokazao sam natpis „Vučiću, ti li si?“ jer novi naprednjaci glume predsednika

Srđan Nonić, šef odborničke grupe „Niška inicijativa“ par minuta je držao na današnjoj sednici Skupštine grada Niša, natpis „Vučiću ti li si“?

Foto: Srđan Nonić

On je time aludirao na novopridošlke odbornike Jedinstvene Srbije u Srpsku naprednu stranku koji su za govornicom, kako on kaže, „počeli da glume predsednika Aleksandra Vučića“.

To je neshvatljivo šta se događa. Ovi što su iz Palmine stranke prešli u SNS kopiraju ne samo ponašanje već i govor, a gde sve što je bilo ranije ne valja, a sada je sve mora od početka da se popravlja iz početka. Zato sam i pokazao natpis „Vučiću ti li si? jer se svako od njih prepoznao u liku i delu predsednika Srbije – kaže Nonić i dodaje da je u tome prednjačio Nikola Ilić, novi odbornik SNS.

On napominje da je za vreme govora naprednjaka bilo neostvarivih planova koji su plasirani sa govornice.

To su nebuloze gde se na primer za zamenu granitnih ploča odlučilo da se izdvoji čak 180 miliona dinara. za izradu dokumentacije za neke projekte ljudima koji to rade u javnim preduzećima daju još dodatna sredstva, iako već primaju platu za taj posao. Primetno je i da se stalno zapaošljava novi kadar u javnim preduzećima, a za dohotke i ostale doprinose se izdvaja iz gradskog budžeta što je u ovoj situaciji potpuno nenormalno – priča Nonić.

Nikola Ilić je za govornicom izneo nekoliko članaka bivše vlasti gde su gradili halu Čair ili stadion, a čija je gradnja, danas će se ispostaviti, bila nekvalitetna.

M.S.

1 Comment

  1. „da je u tome prednjačio Nikola Ilić, novi odbornik SNS“.
    Još ima preletača ? Ovaj čovek je učinio istu stvar kao i mnogi koji su 1945.godine otišli u četnike !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *