Nova autobuska stajališta u Paliluli

U ulici „Dušana Popovića“, jednoj od najprometnijih saobraćajnica u Gradskoj opštini Palilula, u blizini Triglavske ulice, postavljeno je novo stajalište na autobuskoj stanici.

Stajalista-u-GO-Palilula

U Direkciji za javni prevoz kažu da je ovo jedno od deset stajališta koje je na inicijativu Gradske opštine Palilula postavljeno u ovoj gradskoj opštini. „Ovu ideju realizovali smo u koordinaciji sa Savetom građana i nismo čekali početak građevinske sezone, već smo lep dan iskoristili za posao jer to naši građani zaslužuju“, istakao je Boban Džunić, predsednik GO Palilula. Ovim je na simboličan način otpočela građevinska sezona, u godini u kojoj očekujemo izgradnju kapitalnih infrastrukturnih objekataka u našoj opštini. Rukovodstvo opštine Palilula uvek je spremno da podrži konstruktivne inicijative saveta građana, posebno ako su one usmerene ka rešavanju infrastrukturnih problema. Očekujemo da nova autobuska stajališta poboljšaju bezbednost i kvalitet usluge korisnicima javnog prevoza, naglasio je predsednik Džunić.

Stajalista-u-GO-Palilula2

Nova autobuska stajališta izradili su i montirali radnici JKP „Gorica“. Stajališta su demontažna i izrađena su od kvalitetnih materijala. Po rečima Nenada Stankovića, izvršnog direktora Direkcije za javni prevoz, od početka godine, na teritoriji Grada Niša uključujući i opštinu Palilula, postavljeno je 26 stajališta. Vrednost ove investicije je oko tri miliona dinara. Postavljanje autobuskih stajališta po rubnim delovima grada obuhvatiće i seosko područije. Direktor Stanković najavio je da će u toku ove godine, za područije centralnog dela grada, biti raspisan tender za stajališta i za reklamni prostor.

D.Vidojković, EKOpolis

© 2022 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266