Novi predsednik otvorio vrata za građane

Bratimir Vasiljević i zvanično je preuzeo funkciju predsednika Gradske opštine Pantelej od dosadašnjeg prvog čoveka opštine Srđana Savića. Savić kaže da je za prethodne četiri godine opštinski aparat funkcionisao bez ikakvih trzavica, da su brojni projekti uspešno realizovani. Kasu ostavlja sa deset miliona dinara u plusu, a svom nasledniku želi da opština dobije veće nadležnosti, jer bi to rešilo mnogo više problema građana.

Nadam se da će u narednom periodu opština imati više uspeha u borbi za šire nadležnosti da lakše može da ostvari sve ono što građani budu hteli. Za to je potrebno da opština ima šire ingerencije i ozbiljniji budžet, kaže Savić.

A Vasiljević kaže da je opština sada potpuno otvorena za građane i njihove probleme i da već vlada veliko interesovanje za prijem kod svih opštinskih funkcionera.

Opština je od juče otvorena za sve građane. Pokušaćemo da rešimo sve što je u našoj nadležnosti, kaže Vasiljević.

Za ono što nije u njihovoj nadležnosti, najavljuje da će tražiti rešenje od onih čiji je to posao – sve do vrha države ako treba.

Takođe, Vasiljević najavljuje da će učiniti sve što se bude moglo da se Pantelej pomakne sa neslavnog petog mesta po nerazvijenosti. najavljuje i maksimalnu štednju u opštini, za početak na telefonskim i računima za gorivo za službena vozila.

gradjanin.rs

Medijski sadržaj sufinansiran sredstvima za javno informisanja Gradske opštine Pantelej

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *