PozitvNi traži volontere i najavljuje „Amy’s House“ tribjut bend u Dušanovoj

Niški festival “PozitivNi”, koji će se ove godine održati u parku Čair i Dušanovoj ulici u periodu od 31. maja do 3. juna, raspisao je konkurs za pedeset volontera i volonterki.

Na konkurs se mogu javiti svi koji imaju više od 15 godina i svi volonteri će biti raspoređeni u pet sektora: marketing, host publike, host muzičara, logistika i press.

Volonterima se pruža mogućnost da razviju različite kompetencije, novo iskustvo i izlazak iz svojih dosadašnjih okvira, stvaranje novih prijateljstava, sticanje novih veština, podizanje samopouzdanja, navode organizatori.“

Prijava za konkurs i više informacija o samim aktivnostima koje će volonteri obavljati mogu se naći na sajtu festivala. Prijavu je moguće poslati do 11. marta u ponoć.

Do sada su najavljeni nastupi sastava Irie FM, Zemlja Gruva i David Bowie Tribute by GIFT, a za sve poštovaoce muzičkog opusa Amy Winehouse priprema se nastup „Amy’s House“, tribjut bend-a iz Beograda.

Ovaj sastav nastupiće u subotu 2. juna od 21 sat u Dušanovoj ulici, a concert je besplatan za sve posetioce festival.

„Amy’s House“, tribjut bend velikoj jazz/soul pevačici Amy Winehouse, nastao je u Beogradu krajem 2015. godine. Ovaj muzički sastav, sastavljen je od sedam vrhunskih muzičara, profesionalaca koji iza sebe imaju veliki broj scenskih nastupa i studijskih sati, okupio se oko ideje da donese slušaocima, pratiocima i obožavaocima čaroliju jedne od najnajgrađivanijih, i najpriznatijih pevačica, i autora novog doba, kažu u organizaciji.

I.P.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *