Poznati fudbaleri, glumci i pevači šalju poruku iz Niša – mir mora zavladati Balkanom!

Veliki humanitarni hepening “Balkanske zvezde za mir na Balkanu” održaće se 2. juna (utorak) od 17 časova na stadionu Železničara u niškom Čairu. U okviru obeležavanja gradske slave Grada Niša, nekadašnje fudbalske zvezde sa ovih prostora odigraće humanitarni meč pod nazivom „Balkanske zvezde za mir na Balkanu“ što je od posebne važnosti posle događaja na severu Makedonije koji su potresli i uznemirile Balkansko poluostrvo.

zvezde

Organizacija “Pomoć ugroženim Nišlijama” odabrala je pravi trenutak i način da ovom humanitarnom utakmicom pošalje značajnu poruku, a to je vapaj za mirom na Balkanu!

Pored slavnih imena kao što su Perica Ognjenović, Ljubinko Drulović, Boško Đurovski, Dragi Kanatlarovski, Toni Micevski, Miodrag Belodedić, Dušan Pešić, Zoran Simović, Dragan Pantelić, Jordanov, Zdravkov i drugi, nastupiće i zvezde filma „Montevideo“: Tirke (Miloš Biković), Stanoje (Predrag Vasić), Jakša (Andrija Kuzmanović), Vampir (Nenad Heraković)… Osim njih, gosti manifestacije su Nigor, Gru, Dragana Moles, Ivana i Miroljub (Riki) Nedović, Lidija Mihajlović i drugi – poručuje Vojkan Živković, jedan od organizatora.

Obzirom da je ovo već treća ovakva manifestacija, samo još valja podsetiti da je „ulaznica“ za utakmicu nešto od dugotrajnih namirnica (šećer, ulje, brašno, konzerve, makarone,…) – svako prema svojim mogućnostima. Pa, „VIDIMO SE“ u utorak na stadionu „Želje“, poručuju iz organizacije.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *